HTML

Zendo

Blogomban azokról a (főként magyar) tehetségekről szeretnék írni, akik a maguk útját járják. Akik értékeket hoznak létre: legyen az zene, design, könyv, film, festmény...

Friss topikok

Linkblog

István, a király bemutatja...

2008.10.04. 18:14 Zendo

 

...a középső ujját. Elkészíteném a Szent Jobb replikáját a bal kézre a  nemzetközi egyezményes kézjellel és mint Álszent Bal  országos körmenetként bemutatnám mindazoknak, akik gyűlöletet szítanak ebben az országban. Azoknak, akiknek a magyarság egyet jelent más nemzetek és népek lenézésével. Akik minden kudarcukért másokat hibáztatnak, Nagy Magyarországot sírják vissza, abban a korban amikor a határok már eltűntek. A művészi szabadságot maró gúnnyal és maró savval akarják meggyalázni azok, akik még életükben nem jártak színházban.

 

Akinek elég erős a hite, azt nem sérti egy Scorsese film, de mégis működik az egyházi cenzúra, a túlnépesedes ellenére az óvszer használata ellne prédikálnka a papok, miközben százezrek halnak meg AIDS-ben.

 

Ne az állam válasszon vallást, sokak szerint István király óta kezdődött meg a nemzet lejtmenete, mert elveszítettük ősi táltos hitünket.

 

Akiknél a magyarság egyet jelent a nyilaszászló lengetéssel és hangos szitkozódással, hogy aztán konzumidiótaként rohannak a hipermarketekbe akciós spanyol eperért, mert az pár forinttal olcsóbb, mint a magyar eper és röhögnek, hogy jól kifogtak a hülye kapitalistákon mert sokat vettek olcsón - azok akarják eldönteni, hogy ki  az igazi magyar?Jérjanak inkább Fradi-dózsa meccsre és verjék össze egymást a sportszeretet jegyében.

 

Nincs saját véleményük, mert gondolkodni nem szoktak, csak a nyájban érzik biztonságban magukat, ahol együtt bégethetnek a többi birkával. Ha Hitler élne, önként menetelnének a vágóhídra, mert elborítva az elméket újra él a fajelmélet.

Vakon hisznek politikusoknak, holott a politika már régen nem a nemzet javára való önzetlen cselekvésről szól, hanem a gazdasági érdekek érvényesítéséről. Nincs bal vagy jobb, csak korrupt és még korruptabb. A néhány igaz embert pedig kivetik maguk közül a politikusok: lejáratják, tönkreteszik.

 

Azok zsidóznak, akik elfelejtik,hogy Jézus is zsidó volt. Azok buziznak, akik félnek saját buziságukkal szembenézni. Azok kurváznak, akik ugyanezt otthon hűtlen feleségként törvényesen teszik, mert a felszarvazott barom férjtől függnek anyagilag. Azok cigányoznak akik azt hiszik,hogy mindig a más fajtájúak a bűnösök.

 

A törvény csak a coca-colát védi, nem attól lesz egy rendőr anti-rasszista,hogy cigány helyett romát mond, de futni engedi a cigány bűnözőt,csak hogy a papírmunka alól felmentse magát. 18év a latt nme büntethető, nem tudunk mit tenni. A szegénység nem jogosít fel a bűnözésre. Bőrszíntől függetlenül kerüljön bilincs a bűnösre. Nincs joguk lincselni ártatlan autóvezetőket azoknak, akik gyereküket az utcára zavarják ki játszani felügyelet nélkül.

Nem segélyeket kell osztogatni, hanem tisztességes munkát adni minden tisztességes embernek. A közmunka nem megszégyenítés, hanem a közösségért végzett munka. Adjuk meg a először a lehetőséget mindenkinek,hogy elfogadja a közösség szabályait - akik erre nem képesek azok pedig nem valók a közösségbe.

 

Ne a tartalékizzó hiánya miatt büntessenek a rend őrei Suzukisokat,miközben a piroson áthajtó sötétített üvegű Mercedes elől gyáván félreugranak.

 

A habzó szájú magyarkodók szemellenzős bányalóként körbe-körbe tudnak csak járni,mert félnek saját kezükbe venni sorsukat, döntéseket önállóan meghozni – pedig csak láncaikat veszíthetnék.Mindig másoktól függnek, a mások által kijelölt úton járnak, ami a sötétségbe vezet.

 

Lakodalmas zene helyett lehet Lajkó Félixet is hallgatni, a gyerekeknek Papp Rita helyett Szalóki Ágit, kannás bor helyett Tokajit inni. Kocsmában hallott ősi magyar álbölcsességek helyett könyvtárból művelődni: könyvet olvasni, színházba, hangversenyre járni a hétvégi bevásárlások és kocsmázás helyett. Győzike show azért van, mert nézitek. A tévét kis is lehet kapcsolni, de legjobb be sem kapcsolni.

Számos kiváló írónk, színészünk, zenészünk , tervezőnk van: értékeljük tehetségüket, és segítsük őket. Bartók és Kodály Japánban nagyobb megbecsülésnek örvend, mint itthon. Én kérek elnézést.

 

Kultúránkat kell ápolni és továbbadni gyermekeinknek: az értékeket, a szeretetet és nem a gyűlöletet.

Nem a Trianonban elveszített területek az igazi veszteségek, hanem azok a tehetségek , Nobel-díjas tudósok, akik külföldre emigráltak.

Ne sebeinket nyalogassuk, hanem a jelenben éljünk. A most pillanataiból lesz a jövő, rajtunk múlik a választás,hogy a jót vagy rosszat cselekszünk.

 

A Tarka Magyar felvonáson is ott lesz egy ismerősöm, aki gyönyörű csillogó szemű lányként elég bátor ahhoz,hogy farkasszemet nézzem a csuklyás gyáva gyökerekkel, mert nem érti miért üldözött a saját hazájában.

komment

Címkék: tarka magyar

süti beállítások módosítása