HTML

Zendo

Blogomban azokról a (főként magyar) tehetségekről szeretnék írni, akik a maguk útját járják. Akik értékeket hoznak létre: legyen az zene, design, könyv, film, festmény...

Friss topikok

Linkblog

Németh Anikó : az angyalok és tündérek öltöztetője

2008.06.15. 15:37 Zendo

Minden ember különleges: van aki tisztában van ezzel, van aki nincs.
 
Van aki szeret kitűnni, van aki meghúzódik a szürkeségben: de a különlegesség akkor is meghúzódik a szürke felszín alatt.
 
Németh Anikó kréációi nem sztároknak készülnek, hanem vevőknek.
 
Mégis sztárok,művészek sora viseli a Manier ruhákat örömmel:Ornella Mutti, Isabella Rosselini. A különleges darabok feltűntek már Peter Greenway filmjeiben is. Csak azért nem sorolom a neveket tovább,mert Anikó azt szeretné ha minden vevő megtalálná azt a darabot, amelyiki legjobban illik hozzá. Önmagához,a saját különlegességéhez, hogy ne mást akarjon utánozni.
 
Anikónak minden vevő különleges és a Manier ruhákban mindenki ráérezhet a maga különlegességére, felfedezheti azt az Énjét, amivé álmaiban szeretne válni. A vevő a sztár, ezekben a ruhákban mindenki tündököl, mert feloldódnak a hétköznap gátlásai, szorongásai: az álmok világában mindent szabad és minden lehetséges. Lehet négy szeme  a párnának, játékbaba lóghat a ruhán.
 
Az álmok álomszép világából teremti a kollekció darabjait: az angyalok és tündérek nála öltöznek.
 
Olyan Haute Couture egyensúlyt teremt, ami másnál nem látható: az egyediség jelenthet hordhatóságot, a különlegesség egyszerűséget, az extravagancia  vonzó szépséget.
 
Azt a fajta magasrendű Nőiességet emeli ki, ami nagyon mély és tiszta érzelmeket kelt. Szerelmet érez aki viseli, és szerelmet érez aki gyönyörködik viselőjében. Az érzékiség a szívünkre hat: felöltözve csodáljuk viselőjét és nem ruháitól akarjuk megszabadítani.
 
 
Ezért volt tökéletes választás például Harcsa Veronika, aki öt Manier fellépőruhában indult turnézni Japánba. A legutóbbi Manier bemutatón pedig szép zöld fűszálként bűvölte el a hallgatóságot énekével,ragyogásával. 
 
Veronika szenvedélyes, érzéki hangja és angyali, tiszta szépsége izgalmas ellentétet kelt. A kislányos finomsággal párosuló nagyon érett, őszinte szenvedélyektől fűtött éneke után nehéz helyzet elé állítja rajongóit:édességgel vagy inkább égővörös rózsákkal halmozzák el imádott énekesnőjüket.
 
A balerinaszerű tüll, a pillangókkal és levelekkel díszített csodálatos vállnélküli ruha a rövid szoknyával és a hozzá viselt magassarkúval azt a nőieséget emelte ki, ami még rejtve volt eddig Veronikában.
 
Anikó olyan fellépőruhákat álmodott meg amelyek, mint a tavaszi napfény nyitották ki a cseresznyevirág szépségű énekesnő szirmait.
 
 
 
 
 
 

komment

Címkék: divat harcsa veronika manier németh anikó

süti beállítások módosítása