HTML

Zendo

Blogomban azokról a (főként magyar) tehetségekről szeretnék írni, akik a maguk útját járják. Akik értékeket hoznak létre: legyen az zene, design, könyv, film, festmény...

Friss topikok

Linkblog

Magashegyi Underground

2009.08.25. 21:08 Zendo

Nekem a „Szeplős váll” az új reggeli dalom. Más kávéra vagy teára aktivizálódik, de nekem kell egy dal az ébredés utáni pohár víz mellé,hogy magamhoz térjek. Nem jó ha túl lassú, mert attól visszaalszom, az sem jó ha túl gyors mert akkor meg sokkoló a hirtelen ébredés. Hagyom hogy a sejtjeimet átjárja a melódia : a pohár víz atomjai átveszik a dal rezgését és közvetítik a létfontosságú szerveknek. Az agyam ilyenkor még pihenhet.

 

Mindig lágyan és vidáman indul a napom miután meghallgatom ezt a slágert. A „Szeplős váll” teljesen felvállalható, vállalkozó szellemű dal, még ha nem is szeplőtelen, de jó választás változó világunkban. Váljék egészségünkre!

 

Nemzetgazdaságunkra is kiváló hatással lenne például ha műszakindításkor a dudaszó után ez szólna a gyárak hangszóróiból. Javulna a GDP és termelékenységben végre megelőzhetnénk Szváziföldet és a Top 150-be felzárkózhatnánk.

 

Vicces a névválasztás – a londoni metró( Tube) állomáslogójával, kicsit úgy hangzik, mint a „német humor”, vagy az „őszinte politikus” oxymoronja. Nagyvárosi legendaként mindenki hallott már róla, vagy ismer valakit aki látott már ilyet, de személyesen még senki sem találkozott vele.

 

Először azt hittem az „Anglia” című szerzeményről,hogy az egy Kaukázus dal. De annyira nem lőttem mellé,mert a két zenekar majdnem egy, bár időközben volt tagcsere.

 

Miután már két ismerősöm is hosszasan ecsetelte Bocskor Bíborka karakteres, energetizáló hatású hangját :meghallgattam a dalt. És milyen igazuk van! Nagyon tehetséges!

 

Ritka dolog, hogy egy koncert képei ennyire képesek visszaadni a buli hangulatát, de a ZPs Magashegyi Underground lemezbemutató fotói meggyőztek,hogy élőben is meg kell hallgatnom őket!

 

Ezt a bulit pedig felrakom a Sajnálatos Módon Kimaradt Koncertek listájára...

 

komment

süti beállítások módosítása