HTML

Zendo

Blogomban azokról a (főként magyar) tehetségekről szeretnék írni, akik a maguk útját járják. Akik értékeket hoznak létre: legyen az zene, design, könyv, film, festmény...

Friss topikok

Linkblog

Igazi topicnak való téma: USE vagy Nanushka

2008.05.23. 11:05 Zendo

 
 
Sokak által a legígéretesebbnek tartott két magyar divartmárkáról beszélgettünk legutóbb újdonsült ismerősömmel és alkalmi sofőrünkkel: USE Unused vagy Nanushka? Össze lehet-e egyáltalán hasonlítani a kettőt? Hiszen a USE talán inkább a tudatosabb és érettebb női vásárlókat ( kozmopolita menedzserasszonyokat) célozza meg, míg Nanushka kollekciója talán a fiatalabb lányok körében népszerűbb.
Vitathatalan azonban.hogy fantasztikusan tehetségesek mindkét márka tervezői és külföldön nagyobb elismertséget vívtak ki maguknak, mint itthon: mind a vásárlók mind a divatszakma körében.
A USE ruhák ( vagy inkább ruhaköltemények) lehet attól izgalmasak, hogy három egymáshoz jól alkalmazkodó divattervező kezei alól kerülnek ki Füzes Eszter,Tóth András és Godena-Juhász Attila , míg Nanushka ( Sándor Szandra) izgalmasan és bátran ötvözi a különböző stílusokat. Van aki istennőknek készült ruhákat lát a USE kollekciójában, amik tökéletesen illenek az istenői szépségő modellre: Iselinára.
Másokat a Nanuska kollekció változatossága és egyedisége ejt rabul.
És vannak olyan elvetemült alakok, nem akarok ujjal mutagotni senkire, akik képesek hetekkel korábbra hozni a külföldről hazaköltözés időpontját,csakhogy mindkét kollekciót megcsodálja a WAMP-on. (No meg Anh Tuan keleti varázsát....)
 
Éppúgy nehéz lenne dönteni,mintha az lenne a kérdés hogy vajon Eszter szebb vagy Szandra?

komment

Címkék: design divat nanushka use

süti beállítások módosítása