HTML

Zendo

Blogomban azokról a (főként magyar) tehetségekről szeretnék írni, akik a maguk útját járják. Akik értékeket hoznak létre: legyen az zene, design, könyv, film, festmény...

Friss topikok

Linkblog

Harcsa Veronika blogja a Zoom.hu-n

2008.05.10. 14:57 Zendo

http://zoom.hu/blogs/harcsa-veronika

Olvassátok Harcsa Veronika blogját a zoom-on. Most éppen Tokióban vannak. Nagyon tömör és nagyon élvezetes Veron blogja, gondolatban újra járom Tokió utcáit.

Idézek: "A szexshopban valószínűtlenül nagy választékban kínálnak iskolai köpenyeket és bézs színű titkárnő kosztümöket."
Nem ez volt az élménybeszámoló lényege,de valahogy eszembe jutott,hogy:

De mit keresett Harcsa Veronika egy tokiói sexshopban??? Vajon a zenekar férfitagjai kényszerítették a kézzel-lábbal tiltakozó ifjú énekesnőt a boltba, hogy márpedig mi nem játszunk semmit este, ha nem vihetünk haza egy jó kis bondage-filmet vagy pedig az ártatlan mosolyú és ifjonti kíváncsiságtól vezérelt leány szegezett ultimátumot a srácoknak, hogy az elektronikai negyed várhat és különben is plazmatévét otthon is láthattok?

 

Mindenesetre jó tudni,hogy már nem a latex nővérkeruha a sláger Tokióban. Nem akarom védeni szerencsétlen japán férfiakat, de nem árt tudni,hogy a 8 óra munka,8 óra pihenés, 8 óra szórakozás Japánban sem igazán valósult meg, helyette inkább a 8 óra munka, 8 óra túlóra, 8 óra vonatozás a jellemzőbb. A munkától és az ezt követő kötelező céges bulizásoktól túlhajszolt salarayman napi erotikus élményét bizony a zsúfolt metrószerelvényeken az iskolai egyenruhába bújtatott diáklány combok jelentik, fehér térdzokni és igencsak rövidke miniszoknya kíséretében.

 

Üdv,

Zendo

komment

Címkék: zene jazz japán tokió harcsa veronika

süti beállítások módosítása