HTML

Zendo

Blogomban azokról a (főként magyar) tehetségekről szeretnék írni, akik a maguk útját járják. Akik értékeket hoznak létre: legyen az zene, design, könyv, film, festmény...

Friss topikok

Linkblog

Eric Sumo családi koncert

2008.06.01. 17:49 Zendo

 

A forró hangulatról a zenekar mellett az időjárás és a lángossütő egyaránt gondoskodott.

 

Sikerült megoldanom egy látszólagos ellentmondást is: úgy sikerült bulizni múlt pénteken,hogy közben a srácaim is jól érezték magukat.

 

A színpad melletti játszótér ideális helyszínek bizonyult: nem volt túl hangos a zene, nem kellett a cigiző, söröző rajongókat kerülgetni : feleségemmel jót táncoltunk és még a zenekart is láttuk!

 

Szinte felért egy back-stage pass-el.

 

Csütörtök éjjel még Amszterdamban lépett fel a legendás hírű Melkweg-ben, amit egy kedélyes hatvanéves korú hippi vezet időtlen idők óta, a reggel hat órás felkelés után mégis nagy erőbedobással és frissességgel játszottak. Harcsa Veronikának még arra is volt ideje,hogy megvédje szakdolgozatát ( NÉGYESRE !). Így már azt is tudom,hogy Miles Davis a Ferrarik mellett ef Zámbó festményeket is gyűjt.

 

Veronika legutóbb úgy lépett fel a PASO szülinapi buliján,hogy egyenes a reptérről jött: a Tokyo – Párizs-Budapest út lehetett vagy tizenöt óra, és meg a csomagjai sem érkeztek meg. A jetlag-et is legyűrve éjfél előtt a színpadon volt. Ha ezt tudom ottmaradok PASO-n, de a Fast Food-on kitomboltam magam. Olyan energiamennyiség árad Veronikából a fellépések alatt,hogy még egy bolygót is képes lenne útjából eltéríteni.

 

Kiss Erzsi megint olyan hangokat bírt kiadni, amihez hasonló gerincvelő fagyasztó kellemes zsibbasztó érzést csak a Holy Moses vagy a Guano Apes remek énekesnőinek hallatán éreztem. Farkas Zoli ( ex-PUF, Colorstar) püfölte a dobokat ahogy kellett és Mészáros Adám ( Monchici Potenciál)hozta megint a remek gitárjátékot és szólókat.

 

A Monchiciről jutott eszembe,hogy a 80-as években sokáig a kutya sem vette,amíg Márkus a Parabolában be nem mutatta igazi Monchici hisztériát keltve, amitől még Ulmann Mónika ( akiből nagyon jó csaj lett azóta, Playboy köszönjük) is dalra fakadt.

 

Nagy basszusgitáros kedvencem teljes nevét még mindig nem bírtam megjegyezni, arra emlékszem csak,hogy Gergely Ambrus unokatestvére. Nem bír mozdulatlanul maradni a színpadon, egy másodpercre sem lazít: vérbeli showman. Ha épp nem körbe-körbe jár erősen grimaszolva, akkor a lányokkal táncol a színpadon.

 

Most már ideje lesz ellátogatni a 10 éves Zöld Pardonba is: 8-án vasárnap ott lép fel legközelebb az Eric Sumo Band!

 

 

A homokozóból búcsút intettünk Veronikának, gyerekeimnek nagyon tetszett a fekete ruháját díszítő rózsa, két fiúval bővítettem a népes rajongótáborát. Majd ha felnőnek együtt mászunk fel tűzoltólétrán az ablakába szánkban egy-egy rózsaszállal...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komment

Címkék: zene harcsa veronika eric sumo band

süti beállítások módosítása