HTML

Zendo

Blogomban azokról a (főként magyar) tehetségekről szeretnék írni, akik a maguk útját járják. Akik értékeket hoznak létre: legyen az zene, design, könyv, film, festmény...

Friss topikok

Linkblog

The Trousers

2009.09.13. 19:19 Zendo

A The Trousers  rockzenekar megelégelte a futószalagon gyártott jól fésült stylingolt fiúbandákat, akik nem tudják eldönteni a nyilvános vécé előtt, hogy a férfibe vagy a nőibe menjenek, és egy határozott mozdulattal most jól a tökükre lépnek, aztán „Vigyázz!”-t vezényelnek

 

És a rockon nem azt a sztreccsnadrágos, lila ködbe burkolózó öntömjénező műharkálykodást értem, sema manapság oly divatos  emocionális problémákkal küszködő tini-szörnyűséget: ez a nagy elődök nyomdokain lépkedő örök és elpusztíthatatlan ROCK AND ROLL!

 

Abból az amerikai rockból táplálkozik, amit  még a népnyelv által csak “tojásfestőnek” csúfolt Trapper farmerban hallgattak itthon a 70-es években a régi motorosok. A tojásfestés jelen esetben nem  a meghitt húsvéti elfoglaltságot jelent, hanem  a nyári  zápor után indigókékre festett bőrre utal. 

De hát nem a nadrág a lényeg, hanem ami benne van!

 

Mi történik ebben a világban, ahol már a nők hordják a nadrágot , súlyt emelnek hogy férfinak látszódjanak? A férfiaknak meg az  arckrémeket és ajakápolót  fogyasztó metroszexuális eunuch lenne a  férfiideál, aki pont olyan arcot vág, mint akinek épp odacsípte a metróajtó? 

 

Ne hagyjuk, hogy a szépségipar marketingeseinek világméretű összeesküvése megfertőzzön bennünket!

 

Hova tűntek az igazi férfiak?

 

Videójátékokon elhülyült tuningolt Daewoo-s  gyorsulóbajnokok lepték el az utakat , akik gengszternek hiszik magukat. Pedig fegyvert akkor fogtak utoljára kézben, amikor Sanyikát kergették vízipisztollyal az óvoda udvarán. Még a fekvőrendőrön fennakadt verdát sem bírják odébb tolni.

 

A puhapöcsség trend lett!

 

Ezért kell a Rock and Roll, hogy felélessze az ősi férfierőket!  És ebben a bandában mindenki a helyén van és teszi a dolgát, nem spilázzák túl, nincsenek fuxok, felesleges pózok, csak a ROCK!

 

Tudnak egészen lírikusak is lenni, hogy azért a jó csajok is bejöjjenek a koncertekre. Így lett az önkéntes véradók és szervdonorok himnusza a „Blood for you”.  Bár igazi lételemük a  meggyőző módon előadottmindenféle túlzás és durvaság nélküli csiholás. Nem attól férfi a férfi, hogy a nőstényeket a hajuknál fogva húzza a földön!  

 

Előre tovább a Lemmy úton! Mert: Lemmy élt! Lemmy él! Lemmy élni fog!

 

 

komment

süti beállítások módosítása